| 
 Fra jord til bord
                      
                       Nå er de norske grønnsakene her - friske, næringsrike og kortreiste. Den norske naturen byr på mange fordeler for dyrkerne, ikke bare får grønnsakene en sunn og vakker oppvekst, de har også kort vei til deg og ditt kjøkken. 
Friske råvarer er det viktigste verktøyet både for hobbykokker og for dem som jobber profesjonelt med smak.
 
Vi har besøkt noen utvalgte restauranter fra De historiske hotel & spisesteder. Kokkene har fått levert frukt og grønnsaker fra lokale dyrkere, og her er resultatet. Håper det kan pirre både mat- og reiselysten!
 
De lokale produsentene du møter er:Katrine Hesnes Jarnes og Frode Jarnes, Grimstad
 Heidi og Einar Kristen Aas, Jeløy
 Per Osmund Espedal, Lier
 Anders Hørthe, Sylling
 Geir Myklebust, Valldal
 
Last ned pdf |