Settepotet
Stilling ledig
Rapporter
Gartnerkongressen 2016
     Tilbake | Del på Facebook

360 påmeldte til Gartnerkongressen

Temaet og programmet til Gartnerkongressen, som arrangeres på Rica Hell Hotell i Stjørdal 2. - 4. november, har tydeligvis fenget bransjen. Temaet for årets viktigste begivenhet for grøntnæringen er "Verdier i vekst". Det er GH Trøndelag og GH Nord som har lagt opp programet som skal vise hvordan næringen skal utnytte vekstpotensialet som ligger i frukt og grønt.

Programmet de tre dagene er som følger:


FREDAG 2. NOVEMBER

VERDIER I VEKST – Vi er lagspillende

09.00 Registrering
10.00 Besøk hos utstillerne
11.00 Markedsansvarlig i Gartnerhallen Clas Huseby:
■ Kulturnytt – Aktuelt i Gartnerhallens kulturgrupper
Deltakerne deltar i aktuell kulturgruppe:
■ rom 1: Veksthus v/Bjarne Myrhaug og Jan Terje Vignes
Agurk, tomat
■ rom 2: Kålgruppe v/ Birger Meland, Einar Kr. Aas, Hans B. Justad, Christopher Gjør og Peter Torp
Blomkål, brokkoli, kinakål, hodekål og kålrot
■ rom 3: Gulrot v/ Olav Wirgenes
Gulrot
■ rom 4: Løk v/Olav Brataas og Thorer Egeland
Løk, spesialløk og purre
■ rom 5: Spesialsalat og isberg v/Per O. Espedal og Leif-Thore Bjertnes/Øystein Hoel
■ rom 6: Fellesprogram for Industriregionen og poteter v/Bjarne Fuglerud, Lars Ullern,
Bjarne Kjøs, Stig O. Haarseth, Knut Salve Lunden
Grønnsaker og potet til industri, potet, mandelpotet, tidligpotet og settepotet
■ rom 7: Frukt og bær v/Knut A. Surlien, Tomas Hesthamar, Jostein Ølmheim,
Simen A. Myhrene, Ola Hopperstad
Kjernefrukt, moreller, plommer, jordbær og bringebær
13.00 Lunsj
14.00 Styreleder og regionledere i Gartnerhallen:
Åpning av kongressen: Verdier i vekst
14.15 Ordføreren i Stjørdal kommune Johan Arnt Elverum: Velkommen til Stjørdal
14.30 Konsernsjef i Norgesgruppen Sverre Leiro:
Verdiskapning gjennom samarbeid i vår verdikjede
15.10 Leder i Bellona Fredric Hauge: Miljøvern må også smake godt
15.50 Pause - Beiting og utstillerbesøk
16.30 Visiting Professor of Innovation Management and Business
Model Innovation Göran Roos:
Internasjonale trender i frukt og grønt
Underholdning med tryllekunster for barna
17.10 Markedsdirektør i Bama Gruppen Jan Hamarstrøm: Effekter av markedskampanjer
17.30 Konserndirektør Øyvind Briså og Norskansvarlig Erling Lundby i Bama Gruppen:
Framtidige strategier for norske varer i Bama
18.00 Slutt
20.00 Felles middag

Konferansier: Olav Viksmo Slettan

LØRDAG 3. NOVEMBER

VERDIER I VEKST – Vi er nytenkende

09.00  Tankefeltterapeut i Ny Giv Karin Fevåg Larsen:
”Endelig mandag” Hvordan griper vi mulighetene?
09.45  Direktør i Norsk institutt for landbruksøkonomisk
forskning Ivar Pettersen: Norsk grøntproduksjons konkurransekraft
10.25 Pause – Beiting og utstillerbesøk
10.55 Ekspedisjonssjef i Landbruks- og matdepartementet Leif Forsell og
Journalist i Handelsbladet FK Kjell Evensen: Kommentarer til
utredningen om norsk grøntproduksjons konkurransekraft
10.55 Ekspedisjonssjef i Landbruks- og matdepartementet Leif Forsell og
Journalist i Handelsbladet FK Kjell Evensen: Kommentarer til
utredningen om norsk grøntproduksjons konkurransekraft
11.25 Hotelldirektør ved RICA Stiklestad Hotel Michael Forselius: Lokal mat
12.00 Lunch
13.00 Daglig leder ved Hardanger Fjordfrukt Øyvind Dagestad og
Markedsansvarlig i Tromspotet Kirsten Buck Rustad:
Produksjonsmiljøer som har lykkes med gode produkter, profilering og merking
13.30 Landbruksdirektør i Nord Trøndelag Kirsten I. Værdal:
Presentasjon og utdeling av Gartnerhallens Innovasjonspris
14.00 Viseadm. dir. Erik Dalen i Synovate MMI:
Gartnerhallens omdømme – resultater fra medlemsundersøkelse
14.40 Styreleder i Gartnerhallen Per Odd Gjestvang: Gartnerhallen mot 2012
15.00 Slutt
16.30 Fotballkamp på Øverlands Minde i Stjørdal: Bama - Gartnerhallen
Bendit-konkurranser for alle aldre med premier
18.45 Aperitiff og musikalsk innslag
19.15 Festmiddag
Underholdning og levende musikk.
Eget opplegg for barna med egen meny.

Konferansier: Olav Viksmo Slettan

SØNDAG 4. NOVEMBER

Frokost og hjemreise
10.00 – 13.00 Omvisning på nye Produsentpakkeriet i Trøndelag, Frosta