Settepotet
Stilling ledig
Rapporter
Gartnerkongressen 2016
     Tilbake | Del på Facebook

Gartnerhallen på Matstreif 2015


Til helga fylles Rådhusplassen og Aker Brygge i Oslo med årets
Matstreif-festival. Dette er festivalen for alle som er opptatt av norsk mat- og drikkekultur, og er i følge arrangøren årets store matbegivenhet i Oslo. Her skal man kunne smake på "noe av det beste Norge har å by på hos flere hundre matboder", og da er det jo en selvfølge at Gartnerhallen er på plass med frukt og grønt som er dyrket i Norge.

 

Matstreif åpner fredag 11.september klokken 12.00 og varer til lørdag klokken 18.00. På Matstreif finner du det meste som er spennende innen norsk mat og drikke for tiden. Bondens Marked vil være representert med nærmere 70 produsenter med ulike produkter. Det vil også være stands fra restauranter og matforedlere, det vil være food trucks, og Norsk drikkekultur skal ha telt med 169 sorter øl.I tillegg vil Matstreif by på kurs og dele ut priser for norgesmesterskap i forskjellige matkonkurranser.

Standen til Gartnerhallen vil inngå som del av Bondens Marked, og bemannes av noen av våre produsenter. Gartnerhallens stand vil bugne av et mangfold av frukter og grønnsaker som bøndene i Gartnerhallen dyrker. Det vil være produkter du kjenner igjen fra butikken, men også produkter som er mer uvanlige med spennende utseende og spreke farger. I år kan vi for eksempel tilby både konvensjonelle og økologiske grønnsaker, epler og plommer, urter og poteter, i tillegg til mer utradisjonelle produkter som spiselige blomster, choggiabete, havrerot, rød bladkål, blomkål i ulike farger, fargerike gulrøtter og rød rosenkål.

Enten du er bonde eller bare glad i mat vil vi virkelig anbefale å ta turen på Matstreif. Her er det masse folk, masse spennende smaker, masse god mat og mange matprodusenter med god kunnskap om maten de selger. Ta turen innom Bondens Marked og Gartnerhallens stand og møt gode ambassadører for norsk frukt- og grøntproduksjon. Her kan du få en hyggelig og lærerik prat om frukt og grønnsaker fra Norge.