Settepotet
Stilling ledig
Rapporter
Gartnerkongressen 2016
     Tilbake | Del på Facebook

Gartnerhallen på Matstreif 2013

Også i år deltar Gartnerhallen med stand på Matstreif på Rådhusplassen i Oslo. Standen bemannes av våre produsenter og inngår som en del av Bondens Marked. Standen vil bugne av diverse grønnsaker som beter, løk og kål. I tillegg vil bl.a. krydderurter, poteter og frukt vise forbruker mangfoldet i produksjonen og utbudet av norske produkter.

Matstreif 2013 arrangeres 13. og 14. september i Oslo, og er et flott utstillingsvindu for mangfold i norsk landbruk. Det bidrar til å knytte nærhet og kontakt mellom produsent og kunde, og det forventes nærmere 200.000 besøkende til Rådhusplassen disse to dagene.

Gartnerhallens stand bemannes med flere av våre dyktige produsenter og i denne sammenheng som ambassadører for norsk frukt- og grøntproduksjon. I likhet med tidligere ønsker vi å vise forbrukerne et mangfold, og kanskje litt utradisjonelle produkter, f.eks. choggiabeter, farget blomkål og gulrøtter som nødvendigvis ikke må være oransje. Vi har også med nyheter, og kan i år presentere en ny løkvariant - ”Red marbel”.

September er høysesong for norske epler og plommer. Det ligger an til et rekordår for norske plommer, både mht. mengde og kvalitet. Poteter er igjen i ferd med å bli en del av vårt daglige kosthold, og ulike potetsorter vil også være å få kjøpt på standen. Gartnerhallens stand på Matstreif har også en rekke økologisk produserte produkter.

Fullstendig program og utstillerliste finner du på http://www.innovasjonnorge.no/matstreif-2013.

Matstreif på Rådhusplassen i Oslo 2012 (Foto: Jon Marius Nilsson/Innovasjon Norge)

12. september 2013