Settepotet
Stilling ledig
Rapporter
Gartnerkongressen 2016
     Tilbake | Del på Facebook

Pressemelding:

LARVIK LØK VANT INNOVASJONSPRISEN 2012 

Daglig leder i Larvik Løk AS Reidar Gusland, beskrives med såkalt "sterk innovativ legning".Gartnerhallens innovasjonspris 2012 gikk til flaggskipet blant både norske og internasjonale løkpakkerier; LARVIK LØK AS. Vinneren har alltid jobbet systematisk og bredt med innovasjon og utvikling. Satsingen, som startet i 2009 på en svært høyteknologisk sorteringslinje har gitt et stort kvalitetsløft på løken til markedet, og en bedre utnytting av løkpartiene fra produsentene.

Innovasjonsprisen er Gartnerhallens høyeste utmerkelse til produsenter, produsentsammenslutninger, pakkerier, foredlingsbedrifter i Gartnerhallens verdikjede. Det er en hederspris som har et sterkt fokus på utvikling og nytenking innenfor frukt og grønt, og skal bidra til en fortsatt konkurransedyktig norsk produksjon på de kvaliteter som markedet vil ha.  Juryen har bestått av Gartnerhallens nestleder June Eike, BAMAs norskansvarlig Henrik Raastad-Hoel og direktør i Bioforsk Arne Hermansen. En enstemmig jury begrunnet valget på Larvik Løk AS som vinner blant 10 forslag, med følgende: 

  • Har et sterkt fokus på utvikling og nytenking innenfor sin produktgruppe.
  • Jobber kontinuerlig med produkt- og emballasjeutvikling som gjør varen mer attraktiv i markedet.
  • Samarbeider tett med produsentene om å sikre kvalitet og økt verdiskapning.
  • Gjør et samfunnsengasjert arbeid for gode avfallsløsninger.
  • Har en høyteknologisk, infrarød sorteringslinje som sikrer en høyere kvalitet til markedet og gir bedre utnytting av løkpartiene.
  • Har en daglig leder med såkalt ”sterk innovativ legning”.
  • Er flaggskipet blant norske, og til dels internasjonale, løkpakkerier!

 - Dette var utrolig moro og veldig overraskende. En spesiell takk til de ansatte og alle de gode samarbeidspartnerne våre for det vi får til, uttalte daglig leder Reidar Gusland strålende da han mottok det synlige beviset som vinner av Gartnerhallen innovasjonspris 2012, under festmiddagen på Gartnerkongressen i Loen sist lørdag.

For mer informasjon:
Pernille Rød Larsen, Gartnerhallen, tlf 90 55 02 42, e-post: pernille.rod.larsen@gartnerhallen.no
Reidar Gusland, Larvik Løk, tlf: 95298470, e-post: reidar.gusland@bama.no

Etter utdeling av Gartnerhallens Innovasjonspris for 2012, fra venstre: Olav Brataas, styremedlem, Reidar Gusland, daglig leder og Karl Emil Rosnes, arkitekt bak det innovative samarbeidet i Larvik Løk.