Settepotet
Stilling ledig
Rapporter
Gartnerkongressen 2016
     Tilbake | Del på Facebook

Fotokonkurranse: Knips rotgrønnsaker og vinn flott premie!


Gartnerhallen, Norges Bygdekvinnelag og Nationen inviterer til fotokonkurranse med rotvekster som tema. Bygdekvinnene har i år og neste år et ekstra stort fokus på rotgrønnsaker som råvare, og ønsker gjennom kampanjen «Hekta på røtter» at flere skal bli kjent med og benytte rotgrønnsaker i sitt kosthold.

Gartnerhallen er aktive med rotgrønnsakene både på nye produkter, produktutvikling og økt produksjon og salg. Nationen tar imot bilder så det suser, du finner bilder som er kommet inn til konkurransen daglig i Nationens papirverjon og på nettutgaven. Fotokonkurransen er ganske åpen, her ønskes det store mangfoldet av motiver. Det eneste kravet er at bildene må vise rotgrønnsaker og rotvekster i en eller annen sammenheng.

Vi håper fotokonkurransen vil øke engasjementet for norske rotvekster. Vi håper også estetikken og det morsomme med rotgrønnsaker vil komme fram, sier utviklingssjef Pernille Rød Larsen i Gartnerhallen. Sender du inn det beste bildet, premieres du med en blender. Ni andre fotovinnere får hver sin stavmikser. Begge redskapene er nyttige for tilberedning av retter med rotgrønnsaker.

Tidsfrist for å sende inn bilder til konkurransen er 15.april. Se vedlagt link:

http://www.nationen.no/2012/02/08/norsk_mat/fotokonkurranse/foto/rotgronnsaker/rotvekster/7235052/?image=1