Høstens utvalgte
Norge er et av de mest langstrakte
landene i Europa. Fra sør til nord skaper
landskap, værforhold og klima store
variasjoner med mange inntrykk for de
reisende. Gjennom bruk av de beste lokale råvarer,
lokal forankring og et engasjert vertskap,
ønsker De Historiske med Matvegen å
tilby opplevelser fra det tempererte Sør-Norge
til det arktiske Nord-Norge. Stedene står
for norsk mangfold på sitt ypperste.
Naturen vil variere og sette farge på alle
sanseopplevelser underveis, forsterket av de
kulinariske møtene våre kokker, servitører
og vertskaper vil gi deg.
Her i magasinet presenteres 3 av
Matvegens spisesteder; Walaker Hotell i
Sogn, Vertshuset Røros og Restaurant Det
Gamle Raadhus i Oslo.
Vi ønsker velkommen til bords!
De lokale produsentene du møter er:
Henriette og Kjetil Prestrud - Prestrud
Gård, Nøtterøy
Arne Landsverk - Odberg i Lågendalen
Harald Inge Sand - Svelvik
Knut Amund Surlien - Svelvik
Dagfinn Wendelbo - Lærdal
Anne og Egil Stavseth Minde - Stavset
Mellom, Frosta
Last ned pdf |