Settepotet
Stilling ledig
Rapporter
Gartnerkongressen 2016
     Tilbake | Del på Facebook

Høstens utvalgte

Norge er et av de mest langstrakte landene i Europa. Fra sør til nord skaper landskap, værforhold og klima store variasjoner med mange inntrykk for de reisende. Gjennom bruk av de beste lokale råvarer, lokal forankring og et engasjert vertskap, ønsker De Historiske med Matvegen å tilby opplevelser fra det tempererte Sør-Norge til det arktiske Nord-Norge. Stedene står for norsk mangfold på sitt ypperste. Naturen vil variere og sette farge på alle sanseopplevelser underveis, forsterket av de kulinariske møtene våre kokker, servitører og vertskaper vil gi deg.

Her i magasinet presenteres 3 av Matvegens spisesteder; Walaker Hotell i Sogn, Vertshuset Røros og Restaurant Det Gamle Raadhus i Oslo.

Vi ønsker velkommen til bords!

De lokale produsentene du møter er:
Henriette og Kjetil Prestrud - Prestrud Gård, Nøtterøy
Arne Landsverk - Odberg i Lågendalen
Harald Inge Sand - Svelvik
Knut Amund Surlien - Svelvik
Dagfinn Wendelbo - Lærdal
Anne og Egil Stavseth Minde - Stavset Mellom, Frosta

Last ned pdf